Esteu aquí

Contra la violència de gènere, totes les nostres veus

L'acte No t'oblido recordarà les victimes d'aquest any
Cadena humana contra la violència de gènere

17/11/2015 - Feminisme

Cada any moren dones a mans de les seves parelles o exparelles. Una dura realitat que, tot i els esforços, sembla que no té fi. Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Violència de Gènere, el 25 de novembre, el Consell de Dones, format per l’Ajuntament i les entitats de dones, organitza diferents activitats que visibilitzen aquesta autèntica xacra social alhora que reivindiquen accions per frenar aquest problema.


Entre les activitats més destacades del programa, batejat com 'Contra la violència de gènere totes les nostres veus', trobem l’acte No t'oblido que Violeta-Associació contra la Violència de Gènere organitza el 21 de novembre (plaça de l’Ermita). Un acte que, amb espelmes, recorda totes les dones mortes aquest any.

En aquesta edició es tornarà a fer la III Marxa El Baix Llobregat camina contra la violència masclista (22 de novembre) que aplega al parc de Torreblanca (punt final de la caminada) les dones dels 13 municipis de la comarca que se sumen a aquesta iniciativa. Una marxa símbol de la indignació davant els maltractaments que, a Sant Joan Despí, sortirà des de l’Àrea de Serveis a la Persona a les 10 hores.