Esteu aquí

Cap de setmana ple d'activitats festives i solidàries

17/12/2021 - Cultura

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de desembre, Sant Joan Despí celebra un munt d'activitats nadalenques i també activitats solidàries per recaptar fons per La Marató de TV3.

Dissabte 18, tindrem el tió popular a les 11 hores a la plaça del Mercat, on també hi haurà l'Arbre dels desitjos inclusius de l'entitat Inclusió i Diversitat Funcional. Als eixos comercials de les Planes i del Centre hi haurà cercavila musical per animar les compres nadalenques, mentre que al mercat de les Planes tindrà lloc un taller de manualitats infantils. Durant tot el dissabte, Ràdio Despí farà la Ràdio Marató, el programa especial per a la recollida de joguines noves de la Creu Roja. I dissabte a la tarda, hi haurà cercavila musical a la rambla de Josep Maria Jujol i el concert de Nadal de l'Escola de Música Enric Granados al Teatre Mercè Rodoreda.

Diumenge 19, començarem la jornada amb el darrer tió popular, el del barri Centre, al davant del Centre Cultural Mercè Rodoreda. Al Centre Cívic Les Planes, es farà el 44è Concurs Ornitològic del Club Ornitológico Timbrado Español de Sant Joan Despí. I tindrem els concerts de Nadal de l'orquestra Laud'Ars, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, i del Cor de Flora, a l'església de Sant Joan Baptista.

Aquest cap de setmana també serà molt solidari, amb les activitats que l'Ajuntament i les entitats organitzen per recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la salut mental. Dissabte 18 tindrem la Gala Stars de Patinatge Artístic del Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí, al poliesportiu del Mig. I diumenge 19, Tennis Despí organitza un Torneig de Pàdel solidari i els poliesportius de Sant Joan Despí faran un Zumba dance solidari al poliesportiu municipal Salvador Gimeno. Per la seva banda, l'Associació Dansadespí celebrarà la XVII Dansa Solidària i el Club Hoquei Línia Jujol Jokers organitza un partit amistós al poliesportiu del Mig.

Consulta el programa de Nadal 2021