Esteu aquí

Aquest cap de setmana encara es podrà gaudir d'activitats de Festa Major

El Correfoc discorrerà pels carrers de les Planes

25/06/2015 - Cultura

Tot i que oficialment la Festa Major ha conclòs, encara es podrà gaudir de diverses activitats emmarcades dins la gran Festa de Sant Joan Despí i que tindran lloc aquest cap de setmana.
El Correfoc de Festa Major i la Cursa Ciclista de Festa Major són dues activitats estelars de les festes de Sant Joan Despí.

Correfoc de Festa Major
Dissabte, gran espectacle de la Colla de Diables de Sant Joan Despí per gaudir entre espurnes i diables amb la participació de diverses colles i bestiar.
A les 21.30 hores: Traca inicial (pl. del Mercat)
A les 22 hores: Tronada i inici del Correfoc (pl. del Mercat)
De 23.45 a 24.00 h: Finalització tronada i petada conjunta al parc de la Fontsanta)

Cursa Ciclista de Festa Major
El Club Ciclista Sant Joan Despí organitza dissabte una de les curses ciclistes més antigues de Catalunya (es celebra fa 69 anys). Participaran corredors de la categoria èlit.
La cursa discurrirà pels carrers de la zona industrial, amb sortida (17 h) i arribada al carrer Mare de Déu de Montserrat - recinte firal.

Revetlla de Sant Pere
L'associació de gent gran Amigos del Baile organitza la revetlla de Sant Pere el dissabte a la plaça de la Sardana a partir de les 22 hores.

Concurs de pintura
El Grup d'Art 94 organitza el X Concurs de Pintura Benito Magallón. Serà diumenge 28 a la plaça de l'Ermita de 10 a 14 hores.

Gala benèfica de dansa
Diumenge a les 18 hores al Teatre Mercè Rodoreda hi haurà mostres de balls a càrrec dels alumnes i professors de l'associació BallDespí.
A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a les malalties rares. Projecte Infància.
Amb la col·laboració del cantautor Carles Virgili i el grup de salsa caleña Fuego en los Pies, el mag Ramó i l’humorista Eloy Pastrana.
Preu entrades: 4 euros. Els diners recollits de la venda d’entrades es donaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu.
Venda d’entrades al Centre Mercè Rodoreda, a BallDespí (plaça Sardana) i botigues col·laboradores.