Esteu aquí

Promodespí posa en marxa tallers on line d’orientació laboral

24/04/2020 - Coronavirus

Promodespí posa en marxa a partir de la propera setmana tallers virtuals d’orientació laboral amb l’objectiu de continuar amb la seva activitat formativa en aquest àmbit i de donar suport als processos de recerca de feina en un moment d’incertesa fruit de l’impacte de la COVID-19.
 
Els tallers d’orientació laboral s’han programat els dilluns al matí en format webinar (taller impartit on line en temps real) i aniran a càrrec de formadors especialitzats. Els tallers s’ha adaptat al moment actual, on ens trobem amb un mercat laboral molt incert i amb l’impacte de la crisi sanitària, amb temàtiques que volen donar eines per millorar les perspectives professionals i per a la recerca de feina.

Aquestes activitats estan adreçades a persones en diferents situacions laborals (a l’atur, en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació, amb feina...)
 
El primer dels tallers, amb el títol ‘La importància de creure en tu mateix/a, no et posis límits’ tindrà lloc el dilluns 27 d’abril i versarà sobre aspectes com l’autoestima, l’autoconeixement i l’aprenentatge per tal d’adaptar-nos a noves situacions.
 
En paral·lel, Promodespí també activa sessions informatives a càrrec del seu equip d’orientació laboral. La primera d’elles serà dimecres 29 d’abril, amb una sessió per donar a conèixer els recursos i serveis de Promodespí. També s’han programat sessions sobre els recursos existents per a la formació ocupacional i sobre com preparar un currículum.
 
Les inscripcions als tallers d’orientació laboral i a les sessions informatives es fan on line. Trobareu tota la informació a la web promodespi.cat i a les xarxes socials de Promodespí (facebook.com/promodespi i twitter.com/promodespi).

Cursos online per a comerços, empreses i emprenedors
 
D'altra banda, Promodespí continua amb la seva oferta de cursos online per a comerços, empreses i persones emprenedores, que va posar en marxa a principi d'abril amb l'objectiu de mantenir l'activitat formativa adreçada a aquests col·lectius.

Així, durant les darreres setmanes s'han organitzat cursos virtuals de diferents temàtiques, com ara eines per donar visibilitat els negocis a internet i a Instagram, o la protecció de dades en l'àmbit de l'empresa.

La propera setmana hi haurà nous cursos virtuals: els dies 28 i 30 d'abril, un curs amb el títol 'Venda online en temps de COVID-19', i el 29 d'abril, un altre curs adreçat al sector comercial, amb eines per dissenyar un pla de xoc per fer front a l'impacte de la COVID-19.