Esteu aquí

Sant Joan Despí organitza dos festivals solidaris per recaptar fons per ajudar la població ucraïnesa

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, amb la col·laboració de les entitats de la ciutat, posa en marxa la campanya Sant Joan Despí es mou per Ucraïna, un conjunt d'activitats per tal de recaptar fons per a la població ucraïnesa víctima de la guerra. Per donar inici a aquesta campanya, l'Ajuntament organitza dos festivals solidaris de ball i dansa el proper cap de setmana. 

El 30 d'abril, a l'Auditori Miquel Martí i Pol, tindrà lloc el primer dels festivals solidaris, amb les actuacions del Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre, Chatango, Bollywood Shinjani i Escuela de Danza Loly Peláez. 

L'1 de maig, al Centre Cultural Mercè Rodoreda, es farà el segon festival solidari, amb les actuacions de Dansadespí, Balldespí, Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, Freedom Dance i Colla Sardanista de Sant Joan Despí.

L'accés a qualsevol dels dos festivals és un donatiu de 5 euros. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l'Àrea de Serveis a la Persona, al Centre Cultural Mercè Rodoreda o a la seu de les entitats participants en cadascun dels festivals.

Per a les persones que no hi poden assistir però que volen contribuir amb la seva solidaritat, s'ofereix la possibilitat d'adquirir una entrada de fila zero amb un donatiu de 5 euros.

Els diners recaptats es destinaran, a través del Fons Català de Cooperació, a l'ajuda d'emergència a la població víctima de la guerra a Ucraïna.

Aquests festivals solidaris són la primera de diferents activitats que les entitats de Sant Joan Despí duran a terme en les properes setmanes per tal de recaptar fons en solidaritat amb Ucraïna. Se sumen a altres iniciatives com l'obertura d'un compte corrent per part de l'Ajuntament o la recollida de diners mitjançant guardioles instal·lades en diferents comerços i entitats de la ciutat.