Esteu aquí

L'Ajuntament busca voluntaris pel festival 48H Open House BCN que es farà a la ciutat

Sant Joan Despí, ciutat convidada

05/10/2015 - Ciutat Modernista

Sant Joan Despí serà aquest any la ciutat convidada del festival d’arquitectura 48H Open House BCN que se celebrarà a la capital catalana els dies 24 i 25 d’octubre. Aquesta iniciativa, impulsada per l’associació 48h Open House Barcelona, convida la ciutadania a fer visites guiades durant un cap de setmana per descobrir el patrimoni modernista i altres espais d’interès que normalment no estan oberts al públic com l’Ermita del Bon Viatge, Can Po Cardona, la Fàbrica de Cartró de les Begudes, la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, etc.

El 48H Open House BCN se celebrarà de manera simultània a Barcelona i Sant Joan Despí. La primera edició d’aquest festival es va celebrar l’any 1992 a Londres i des de llavors s’han anat afegint altres ciutats com Nova York, Dublin o Tel Aviv.

Es busquen voluntaris
Durant aquestes dues jornades es faran visites a aquests espais i, a més a més, es faran itineraris modernistes per complementar aquest intens cap de setmana. Per organitzar les visites l’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania que pot participar com a voluntaris.
Els ciutadans es poden inscriure mitjançant aquest web o bé demanar més informació al Centre Jujol-Can Negre.