Esteu aquí

L'Ajuntament exigeix a l'empresa CiC3 que asfalti de nou el carrer d'Àngel Guimerà sense cap cost afegit

Imatge del carrer d'Àngel Guimerà, tot just acabar les obres

22/01/2015 - Ajuntament

L'administració municipal pren mesures en detectar deficiències en l'asfalt del carrer, que s'acaba de remodelar. L'actuació no tindrà cap cost per a l'Ajuntament ja que l'empresa adjudicatària s'en fa càrrec. Els treballs duraran fins dissabte, 24 de gener.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha exigit a l'empresa CiC3 (Catalana d'Inversions i Construccions 3) que procedeixi a asfaltar de nou el carrer d'Àngel Guimerà a causa de les clares deficiències detectades en el ferm. L'administració municipal ha pres aquesta decisió en observar que l'asfalt presentava algunes esquerdes i fins i tot s'aixecava en algunes zones. Per solucionar el problema ha estat necessari fresar de nou carrer per col·locar de nou l'asfalt.

Aquesta actuació exigida a l'empresa CiC3, adjudicatària de les obres d'Àngel Guimerà, no tindrà cap cost afegit al pressupost de l'execució de l'obra de remodelació d'aquest carrer del barri de les Planes. L'Ajuntament va advertir a l'empresa que de no fer-se càrrec del reasfaltat no pagarien les certificacions corresponents de l'obra i es denunciaria a l'empresa.

Els treballs d'asfaltat es duen han començat hui dijous, 22 de gener, i finalitzaran el proper dissabte, dia 24.