Esteu aquí

Música: 'Bulsara, The Queen Experience'

divendres 11/11/2022 22:00h - Cultura

Bulsara és una banda especialitzada a recrear l'esperit i l'essència de la carismàtica banda Queen. L'estètica, el so, les interpretacions i la selecció de les cançons estan inspirades en les actuacions més icòniques i emblemàtiques del grup. Bulsara s'ha consolidat, amb el pas del temps, com una aposta segura, un xou per a tots els públics avalat per anys d'experiència i la confiança dels seus clients.

Ningú escapa a la intensitat i el magnetisme de viure en directe la interpretació d'èxits com Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions, I Want To Break Free o The Show Must Go On. El grup interpreta un repertori que comprèn dècades d'èxits i algunes de les millors cançons de la història. Reviu la màgia d'una banda irrepetible. Viu l'experiència Queen de la mà de Bulsara!

Idioma: anglès

Durada: 90 minuts

Edat: recomentat a partir de 16 anys

Preu: 5 euros general (7 euros a taquilla el mateix dia del concert)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 07). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimarts i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments i descomptes