Esteu aquí

Seu electrònica

Seu electrònica

L'accés electrònic al vostre Ajuntament amb plenes garanties
 

La Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Joan Despí és l'adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual l'Ajuntament difon informació i presta serveis.

La titularitat de la Seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis per part de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

CITA PRÈVIA

 

DEGUT A LA SITUACIÓ DERIVADA DE LA CRISI SANITÀRIA DEL COVID-19, L’AJUNTAMENT DE SANT JOAN DESPÍ ATÉN EXCLUSIVAMENT AMB CITA PRÈVIA.

 

Els tràmits habilitats per cita prèvia:

 

PADRÓ MUNICIPAL D’HABITANTS:

1.    Alta per canvi de residència

2.    Canvi de domicili

3.    Renovacions i confirmacions de residència

 

REGISTRE GENERAL D’ENTRADES:

1.    Presentació d’instàncies per a interessats no obligats a presentar electrònicament les seves sol·licituds i que no disposin de mitjans electrònics per fer-ho a través de la Seu electrònica

 

Podeu obtenir cita prèvia amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí trucant al telèfon 93 480 60 00 en horari de 08:30 a 14:00h.


Atenció a la ciutadania


Padró habitants

** Per facilitar l’expedició de volants de convivència o d'empadronament, requerits per a tràmits amb altres administracions o altres organismes per gestions urgents i inajornables, s’ha habilitat el tràmit Instància genèrica a través de la Seu electrònica, per permetre a les persones físiques l'obtenció de volants mitjançant la identificació idCAT Mòbil mentre estigui en vigor la declaració d'estat d'alarma derivada de la situació ocasionada per la crisi sanitària de la COVID-19.​​


Urbanisme, activitats i medi ambientGestió econòmica


Educació


Altres tràmits


Tràmits relatius als drets ARCO de protecció de dades personals:

Menú principal

L'agenda, al dia

Octubre 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31