Esteu aquí

Certificats d'empadronament històrics

Descripció

El certificat d'empadronament històric és un document que justifica la residència de la persona interessada segons constava en el Padró Municipal d'Habitants en un període de recerca determinat.

El certicat de convivència històric és un document que justifica la residència conjunta de les persones que van compondre una unitat de convivència en un mateix domicili.

En ambdós casos hi constarà l'antiguitat.

 

Tramitació

La presentació de la documentació es podrà realitzar:

Si s’escau, l’equip de l’OAC comunicarà a l’interessat quan podrà passar a recollir el certificat sol·licitat per l'Oficina d'Atenció Ciutadana o es notificarà al domicili de l’interessat adjuntant el mateix.


Documentació

Presentació d'una sol·licitud amb la següent informació:

  • Indicar el període de recerca aproximat i el motiu de la petició (cal tenir present que com més exactes siguin les dades de cerca més ràpid podrem expedir el certificat en qüestió).
  • En cas de defunció amb data anterior als 5 anys s'haurà d'adjuntar una fotocòpia del certificat de defunció i indicar el parentesc.
  • En els casos de defunció, el certificat el podrà sol·licitar el/la cònjuge, els fills/es o la persona que consti com a hereva (en aquest cas, mitjançant testament).
  • La sol·licitud haurà d'anar signada per la persona interessada o amb la seva autorització (en aquest cas, signada per la persona autoritzada amb fotocòpia del seu DNI).
  • Formulari autorització volant històric d'empadronament o convivència (introduir dades al formulari, imprimir i signar).
  • Formulari de sol·licitud o instància genèrica (introduir dades al formulari, imprimir i signar).

 

L'agenda, al dia

Setembre 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30