EL BUTLLETÍ DE SANT JOAN DESPÍ | 333 | Juliol 2024

28 JULIOL 2024 Les patinadores santjoanenques quallen una excel·lent temporada en les dues fases del Consell Esportiu i s’ha classificat per a la final nacional del Consell Comarcal del Baix Llobre- gat. Als Open de Promoció, Noa López ha estat tercera en el Trofeu Catalunya de nivell 1. En nivell 2 Mariona More- no es va classificar com a primera en el mateix trofeu i Claudia Cerro ter- cera en el 3. Laura Escudero, del grup d'adults, es va adjudicar l’Open de Cu- nit i va assolir el novè lloc al rànquing. E l Club Patinatge Artístic ha tancat la temporada amb uns grans resultats en els diferents nivells del rànquing de Catalunya. El grup XOU ha estat cinquè a l’Open Ca- talunya i subcampió al Campionat de Catalunya, posició que també va asso- lir el grup XOU petit. En la modalitat indivual, María Cruz ha estat primera En nivell 5 Júlia Prenafeta, primera en l’Open d’El Prat. Raquel Pérez es va classificar per a la Copa Federació ni- vell 7 en l’Open de Formació nivel 6 i Aina de la Asunción tercera al Trofeu Catalunya. Finalment, en l’Open Avançat nivell 10, Laia Molino va ser segona a For- nells, i Júlia Sánchez es va classificar per a la Copa de Catalunya. La temporada es va tancar el 15 de juny amb un festival de coreografies. Un festival posa punt i final als èxits del Club de Patinatge Sant Joan Despí M és d'un centenar de ciclistes de les categories entre pre- benjamí i infantil es van reu- nir la tarda del 15 de juny a Sant Joan Despí per a la disputa de la vuitena pro- va puntuable de la Copa Catalunya In- fantil. La 77a Cursa de Festa Major-45è Memorial Gabriel Bosch, cinquena prova del calendari ciclista català amb més edicions disputades, va acollir una jornada de gran ambient i competició sota l’organització del Club Ciclista Sant Joan Despí. La prova resultava clau per definir la selecció catalana en el Campionat d'Es- panya Escolar i van resultar vencedors Martí Collell (Jufré Vic) i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi) en infantils; Marc Batlle (Clementina Team) i Carla Sánchez (Ataraxia) en alevins; í Benja- mín Batlle (Clementina Team) i Paul Re- bollo (Ataraxia) en principiants. Tots els paticipants en categoria benjamí i pre- benjamí van rebre un reconeixement. La Gabriel Bosch torna a reunir el ciclisme català de base Foto de grup de les patinadores i patinadors del Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí