EL BUTLLETÍ DE SANT JOAN DESPÍ | 306 | Juliol 2021

28 JULIOL 2021 L’ equip cadet feme- ní de l’Handbol Sant Joan es va classificar tercer al Campionat d’Espanya, dispu- tat a Elx (Alacant) del 15 al 20 del passat mes de juny. Després de quedar campió de Catalunya i de la seva fase de sector disputada a Sant Joan Despí, l’equip va passar a competir amb els millors vuit equips d’Espanya, a la fase fi- nal del Campionat d’Espanya. A la primera fase de grup va quedar en segona posició des- prés de guanyar l’Onda (Caste- lló) i el Porriño (Pontevedra). Únicament va perdre un partit contra el Dos Hermanas (Sevi- lla), i per un gol (27-28). D’aquesta manera, va jugar la semifinal contra l’Elx, que era l’equip amfitrió. Després d’un partit molt disputat, on l’equip santjoanenc va anar de menys a més, una derrota per un gol (29-28) li va impeder arribar a la final que, posteriorment, guanyaria l’Elx. El 20 de juny, l’equip va disputar el partit per a la medalla de bronze con- tra l’altre català participant, el Terrassa, al què va guanyar amb un clar resultat de 37-29, i va assolir una magnífica classificació com a tercer al Campionat d’Espanya. Bronze al Campionat d’Espanya pel cadet femení de l’Handbol Sant Joan Gran èxit de l’handbol base femení santjoanenc amb el tercer lloc al Campionat d’Espanya del cadet i el Campionat de Catalunya aconseguit per l’aleví D’altra banda, el mateix 20 de juny, l’equip aleví femení va jugar la final del Campionat de Catalunya de la catego- ria contra l’Handbol La Roca a la pista d’aquest equip del Vallès Oriental. El partit va ser molt igualat, però sempre es va notar la superioritat in- dividual i col·lectiva de l’equip de Sant Joan Despí. De les quatre parts que formen el partit, les alevines santjoanenques en van guanyar dues, en van empatar una i únicament van perdre una part per la diferència d’un gol. D’aquesta manera es van proclamar campiones de Catalunya, culminant una magnífica temporada de l’hand- bol base santjoanenc. Gran alegría en el equipo por el retorno a la Segunda División Catalana Después de realizar una gran tempo- rada en Tercera Catalana, el equipo masculino llegaba a la última jornada con un punto de ventaja sobre su in- mediato perseguidor, el Olesa. Depen- día de sí mismo. Una victoria ante la Penya Recreativa Sant Feliu suponía subir de categoría. El equipo no falló (3-0), y consiguió el campeonato y el ascenso a Segunda Catalana. El FC Levante Las Planas masculino asciende a Segunda Catalana