Esteu aquí

S'inicien les obres de remodelació del carrer de Montilla

El carrer de Montilla, a les Planes, canviarà d'imatge

Al barri de les Planes ja ha començat la reforma del carrer Montilla. Els treballs milloraran notablement l'aspecte d'aquest carrer en el tram entre Verge de la Mercè i Gran Capità.
Es faran voreres més amples que convidaran al passeig. Les obres contemplen també la plantació de nou arbrat i millores a la xarxa de clavagueram.

Una de les millores més evidents serà l'ampliació de les voreres, que passaran de 1,20 i 1,40 metres a 2,35 metres cadascuna. Això afavorirà la mobilitat dels vianants ja que la situació actual de la via dificulta la construcció de passos de vianants adaptats segons marca la normativa d'accessibilitat.
L'aparcament, en línia, se situarà només en un dels costats del carrer; es plantaran arbres en ambdues voreres; es millorarà el clavegueram i el drenatge, ia més es canviaran i augmentaran els punts de llum, substituint les actuals làmpades de bombetes de vapor per unes de la mateixa potència però que consumeixen menys. Dins d'aquesta obra també es preveu l'eliminació dels cables aeris d'electricitat dels carrers adjacents de Andalusia i Indústria.
Aquesta remodelació es la continuació de l'últim programa de millora de carrers que es va iniciar als d'Àngel Guimerà i d'en Ribes.