Esteu aquí

Sant Joan Despí encén els llums de Nadal amb espectacles d’animació infantil i xocolatades

L'encesa de llums serà una festa pels infants
Abans de l'encesa haurà animació infantil

L’encesa dels llums de Nadal, demà divendres 27 de novembre als barris de les Planes (18 hores) i del Centre (18.15 hores), donarà el tret de sortida a la campanya comercial i festiva de Nadal de Sant Joan Despí. 
La tradicional encesa de llums estarà precedida, en els dos barris, per un espectacle d’animació infantil per escalfar l’ambient. Un cop enceses les llums tothom està convidat a compartir una xocolatada.

La plaça d'Antonio Machado, a les Planes, i la de l’Ermita, al Centre, són els dos punts de centralitat escollits per fer aquesta encesa.

Il·luminació nadalenca
Aquest any, al voltant d’una vintena de carrers i equipaments municipals com els mercats, les biblioteques Miquel Martí i Pol i Mercè Rodoreda, els centres cívics o l’Ajuntament estaran guarnits amb il·luminació nadalenca de leds, més econòmics i sostenibles.
La tendència decorativa es manté en la línia d’anys anteriors amb el predomini de motius geomètrics en colors discrets i suaus com les tonalitats en verd, blau o blanc. 
Aquests dies, l’Ajuntament ultima la imatge gràfica nadalenca que podrem veure a les botigues de la ciutat en diferents suports, com ara cartells, adhesius o embocalls. Una manera de fer ciutat en el moment de efectuar les compres.