Esteu aquí

A partir de l'11 de gener, tancament de la rampa d'accés a l'estació de Rodalies per obres de millora

Amb motiu de les obres, la rampa es tanca provisionalment
Accès provisional a l'estació

Les obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de rodalies obliguen al tancament temporal de la rampa d'accés a partir de l'11 de gener. L'accés provisional a l'estació des d'aquest punt es podrà fer pel carrer Francesc Macià fins a la plaça de l'Estació. La passera de vianants, a banda i banda del carrer Jacint Verdaguer, sí que estarà operativa.

Renfe enceta la propera setmana una de les fases de millora a l'estació que més afectació tindrà entre els usuaris. A partir de l'11 de gener la rampa, al carrer Jacint Verdaguer, que connecta amb l'estació, es tancarà per tal que comenci la construcció de l'ascensor ubicat a l'andana direcció Barcelona. Així doncs, l'itinerari alternatiu per arribar a l'estació serà a través del carrer Francesc Macià. El que sí continuarà operatiu és el pont que uneix el carrer Jacint Verdaguer salvant les vies del tren.

Renfe va iniciar a principis de desembre les obres per millorar la mobilitat entre els passatgers. Gràcies a aquestes obres, l'estació comptarà amb dos ascensors (un a cada andana), s'hi instal·laran marquesines exteriors a les andanes per protegir els viatgers d'inclemències climatològigues, es col·locaran càmeres al passís inferior i es repintarà l'edifici. Les obres s'allargaran fins a l'estiu.