Esteu aquí

Intervencions de microurbanisme per a la millora permanent de l'espai públic

La millora i el manteniment permanent de l'espai públic és una de les prioritats de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, que al llarg de tot l'any realitza intervencions de microurbanisme a tots els barris de la ciutat per mantenir-los en el millor estat possible.

Durant aquestes dates nadalenques estan en marxa dues d'aquestes actuacions de microurbanisme. D'una banda, es realitzen obres de millora del paviment al voltant de l'escola bressol municipal El Gegant del Pi. L'actuació consisteix en la col·locació d'una llosa de formigó i dues capes d'aglomerat, de forma que el paviment quedarà completament renovat i es millorarà la mobilitat dels vianants a l'entorn de l'escola bressol.

D'altra banda, també estan en marxa les obres d'arranjament de la vorera del carrer de Marie Curie, des de l'avinguda de Barcelona fins al passatge de l'entrada a l'escola Espai 3 i a l'Institut Salvador Pedrol. Aquestes obres, que es desenvolupen en dues fases, inclouran també una actuació al tram de vorera de l'avinguda de la Generalitat davant l'Institut Ferrer i Guàrdia.

Els treballs permetran anivellar les voreres, que s'havien vist afectades per les arrels dels arbres que hi havia plantats. Un cop finalitzi l'arranjament de les voreres, es plantaran nous arbres, d'una espècie diferent, la ligustrum japonicum, per tal de minimitzar les afectacions en el paviment. En total, es reposaran gairebé una trentena d'exemplars.

Pantalla vegetal a Maria Tarrida

A banda d'aquestes obres que estan en marxa, aquest mes de desembre s'han executat els treballs de millora de la pantalla vegetal del carrer de Maria Tarrida, on s'han talat els arbres morts o malalts i s'han reposat amb nous exemplars. En total, s'han plantat 62 unitats de l'espècie leilandiis, en el tram de Maria Tarrida que va des del carrer de Montjuïc al carrer de Baltasar d'Espanya.
 

L'agenda, al dia

Juny 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30