Esteu aquí

Els subministraments bàsics es restableixen a les Planes després de l'incendi d'aquest matí

Imatge de l'habitatge afectat per l'incendi

Aquesta tarda han quedat restablerts els subministraments de gas, llum i aigua als habitatgesafectats per l'incendi produït al matí al carrer John F. Kennedy, a la cruïlla de Francesc Cambó i l'Hospitalet, segons han informat les companyies. Encara, però, continuaran els treballs per reparar la canonada de canalització d'aigües que es va trencar ahir i que mantindrà un tram del carrer tancat fins la propera setmana.

Malgrat l'espectacularitat de la deflagració no s'ha hagut de lamentar cap dany personal, només materials. Aquest matí s'ha produït una deflagració quan, segons fonts de la companyia d'electricitat, un operari que treballava en l'avaria d'electricitat provocada arran del trencament d'una canonada d'aigua ahir ha danyat una canonada de gas que ha provocat la fuita de gas i una posterior deflagració.

Durant tot el matí els operaris de les diferents companyies han treballat per retornar els subministraments a les llars afectades fins que s'ha tornat a la normalitat aquesta tarda. Encara es treballa en la reparació de la canonada de canalització que uneix dos dipòsits de Cornellà i Esplugues per restablir la total normalitat al barri. Ara mateix, un tram del carrer John F. Kennedy està tallat al transit i s'espera que les obres s'allarguin fins a principis de la setmana que ve.

L'Ajuntament informa als ciutadans i ciutadanes que:

En cas de reclamació per danys ocasionats per la falta de subministrament elèctric cal trucar a FECSA ENDESA (800 760 706 o enviar carta a l'adreça avinguda de Vilanova, 12, Barcelona), en cas de reclamació per danys ocasionats per aigua cal trucar a AIGÜES DE BARCELONA (900 710 710), i en cas de reclamació a Gas Natural per danys produïts per l'incendi cal trucar al telèfon 93 454 40 04.

En cas que es detectin problemes de subministrament elèctric s'ha de trucar al 800 760 706 (FECSA ENDESA), en el cas de l'aigua al 900 700 720 (AIGÜES DE BARCELONA) i en el cas del subministrament de gas cal trucar al 900 750 750.