Esteu aquí

Comencen obres de renovació i millora de la xarxa de distribució de l'aigua potable

Durant aquest any es duran a terme obres de renovació i millora de la xarxa de distribució d'aigua potable en diferents punts de Sant Joan Despí. Les obres van a càrrec de l'empresa Aigües de Barcelona i es traduiran en una millora de la qualitat i el servei de suministrament d'aigua.

En total, Aigües de Barcelona ha planificat sis actuacions a Sant Joan Despí des d'aquest mes de març fins a l'estiu. La primera d'elles ja ha començat, al passeig de Canalies, i la següent és al carrer de Sant Martí de l'Erm amb Antoni Gaudí, també aquest mes de març. Altres actuacions seran als carrers Francesc Macià, Les Torres, c. Frares/av. Barcelona i carrer Cirerers.

Les actuacions són tant d'ampliació com de renovació de la xarxa, amb l'objectiu de millorar l'abastiment i la qualitat de l'aigua i també per contribuir al desenvolupament sostenible.

El termini d'execució dels treballs de millora i renovació s'ha programat i desenvolupat de forma conjunta entre la Societat General d'Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Joan Despí, amb l'objectiu de minimitzar la seva afectació i garantir les condicions de seguretat i accessibilitat dels veïns a les finques i places d'estacionament. El pla d'inversions està dotat d'un pressupost previst no inferior als 260.000 euros, i s'executarà en la seva totalitat durant l'exercici 2020.

L'agenda, al dia

Juny 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30