Esteu aquí

La Creu Roja de Sant Joan Despí finalitza la remodelació de la seva seu per adequar-la a les necessitats actuals

17/11/2021 - Sanitat

La Creu Roja de Sant Joan Despí ha finalitzat les obres de remodelació de la seva seu a la ciutat que li permeten disposar d'un local renovat, adequat a les necessitats actuals i amb espais més amplis per tal de desenvolupar la seva important tasca humanitària i per atendre les persones usuàries.

La remodelació de la seu de la Creu Roja, que ha durat sis mesos, ha inclòs l'ampliació del magatzem i de la sala tècnica, i la creació d'una nova sala de formació, d'una sala d'acollida per als usuaris i usuàries, i d'una sala-office per a les persones voluntàries. També s'ha adaptat l'accés per a les persones amb mobilitat reduïda. La Creu Roja ha realitzat les obres amb finançament propi.

La seu de la Creu Roja a Sant Joan Despí està ubicada al carrer del Samontà, 31, en un local cedit per l'Ajuntament de Sant Joan Despí. El consistori ha donat suport a la remodelació d'aquest espai mitjançant una aportació econòmica per a l'adquisició de mobiliari. A més, l'Ajuntament va declarar el projecte com a obra d'interès especial per a la ciutat pels múltiples beneficis que comporta la tasca de la Creu Roja, de forma que s'ha pogut beneficiar de les bonificacions previstes. 

La Creu Roja de Sant Joan Despí desenvolupa una tasca d'atenció a les persones i als col·lectius vulnerables, que respon a principis bàsics de l'entitat com són la humanitat, la promoció de la salut i la inclusió social. Una tasca que es va fer molt més palesa durant l'estat d'alarma de la pandèmia, repartint aliments i medicaments a domicili, mascaretes al carrer i fent costat a les persones més vulnerables.

A més, la Creu Roja està present en moltes activitats ciutadanes, com la Cavalcada de Reis, la Festa Major, la Diada d'Entitats; participa a la Taula de Coordinació de les necessitats bàsiques i a la Comissió de Solidaritat, i desenvolupa la campanya de recollida de joguines La Joguina Educativa, perquè la il·lusió dels Reis Mags arribi a totes les llars. 

L'agenda, al dia

Maig 2022

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31