Esteu aquí

L'Ajuntament organitza casals d'estiu per a infants i joves amb 600 places

13/05/2021 - Promoció associativa

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions als casals d'estiu municipals, que es desenvoluparan des de final de juny fins a principi de setembre. Els casals s'adrecen a infants i joves, amb una oferta de 600 places. Al procés d'inscripció es prioritzaran els usuaris amb vincles amb la ciutat. Hi ha bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals i famílies amb més d'un fill inscrit.

Els casals d'estiu municipals estan oberts a infants i joves en edat escolar compresa entre els cursos de P3 fins a 4t d'ESO. Inclouen tres modalitats: casals infantils, casal infantil d'anglès i casal jove

Les activitats dels casals estan adaptades a les diferents edats, amb propostes d'esbarjo, culturals, esportives i educatives. Inclouen una sortida-excursió i un dia de piscina a la setmana. 

Del 23 de juny al 30 de juliol, s'ofereixen quatre casals infantils, un casal d'infantil d'anglès i un casal jove a la setmana. Del 2 d'agost al 10 de setembre, s'ofereix un casal infantil a la setmana. Els casals es desenvoluparan a diferents equipaments municipals situats als barris de les Planes, Residencial Sant Joan, Torreblanca i Centre.

Donada la situació de pandèmia per la COVID-19, el funcionament del servei i les mesures de prevenció i seguretat s'adaptaran a les normatives vigents. 

El servei de casals d'estiu municipals té com a objectiu contribuir a la conciliació familiar durant el període de vacances d'estiu i, alhora, posar en valor l'educació en el lleure de caire pedagògic, lúdic i cultural. Enguany, l'entitat que portarà la gestió dels casals municipals és el Centre d'Esplai El Nus. 

Les inscripcions als casals d'estiu municipals es fan en les dates següents:

  • Del 13 al 23 de maig, per als infants i joves vinculats amb el municipi
  • Del 24 al 30 de maig, per als infants i joves no vinculats al municipi 

A banda d'aquests casals, l'Ajuntament també organitza els campus d'estiu als poliesportius municipals i a Tennis Despí. A l'oferta municipal se suma la que ofereixen les entitats de la ciutat que, un any més, també organitzaran els seus casals d'estiu.

Més informació a www.sjdespi.net/casals-destiu-municipals