Esteu aquí

Inscripcions obertes als casals municipals d'estiu

16/05/2022 - Promoció associativa

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ofereix a les famílies el servei de casals municipals per tal d’ajudar en la conciliació familiar durant el període de les vacances d’estiu tot posant en valor l’educació fora de l’horari lectiu. Les inscripcions als casals d’estiu municipals ja estan obertes.

Els casals municipals d’estiu están adreçats a infants i joves en edat escolar compresa dins dels cursos de P3 fins a 4t d’ESO. Es tracta d'un servei que té una durada des del primer dia de les vacances escolars d'estiu fins a l'últim dia. Enguany comença el dia 23 de juny i finalitza el dia 2 de setembre. Els infants i joves s'hi poden inscriure per períodes setmanals o mensuals. Es pot escollir torn de matí o de matí i tarda i de dilluns a divendres.

S’ofereixen tres modalitats de casals: casals infantils, un casal infantil en anglès i un casal jove. El servei inclou un ampli programa d’activitats lúdiques i pedagògiques adaptades a les diferents edats amb tallers, activitats de convivencia, sortides i un cop a la setmana, piscina.

El servei es desenvoluparà a diferents instal·lacions municipals dels barris de Les Planes, Centre, Residencial Sant Joan i Pla del Vent-Torreblanca.

Les inscripcions als casals municipals d’estiu estan obertes del 16 de maig al 2 de juny mitjançant aquest enllaç sjdespi.cat/casals-estiu-municipals. Durant el funcionament del servei de casals municipals d'estiu es mantindrà també la possibilitat de matrícula oberta, sempre que hi hagi places disponibles.

A més dels casals municipals, l’Ajuntament també ofereix a les famílies els campus esportius municipals. Es tracta d’una activitat esportiva i d’esbarjo que es realitzarà en diferents espais dels poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno (pavelló, piscines, gimnasos i sales d’activitats), però també en espais fora del poliesportiu (escoles properes, parcs i la piscina Fontsanta).

En total, l'Ajuntament ofereix aquest any 700 places de casals municipals i 200 places de campus esportius municipals, una oferta prou àmplia per cobrir la demanda de places d’aquest tipus entre les famílies de Sant Joan Despí. 

Més oferta per a l'estiu

A banda de l’oferta municipal, esplais, escoles, entitats esportives, culturals o socials, també programaran activitats per ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i familiar durant aquest període. Per disposar d’informació actualitzada, us recomanem que seguiu les xarxes socials i webs.