Esteu aquí

El barri de les Planes celebra les Festes del Carme el dissabte 17 de juliol

13/07/2021 - Promoció associativa

El barri de les Planes de Sant Joan Despí celebra aquest dissabte 17 de juliol les Festes del Carme. Enguany, amb un format reduït, concentrades en un sol dia i amb activitats adaptades a la situació sanitària actual, marcada per la pandèmia de la COVID-19. 

El divendres 16 de juliol a les 20 hores, a la parròquia del Carme, tindrà lloc la missa i ofrena a la patrona Verge del Carme.

El dissabte 17 de juliol començarà amb la mostra d'entitats i la tòmbola solidària, a partir de les 10.30 h al carrer de John F. Kennedy. I a les 12 h, els infants podran jugar i gaudir de jocs d'aigua a la plaça del Mercat. 

El dissabte al vespre, les Festes del Carme continuen amb els parlaments i la música d'havaneres, a les 20 h a la plaça del Mercat. Les festes acabaran a les 22 h amb una petardada final. 

Totes les activitats de les Festes del Carme tenen aforament limitat. Per això, per accedir a les activitats cal reservar prèviament entrada a l'Associació de Veïns de Las Planas, trucant al telèfon 93 373 61 07 (en horari de 17 a 19.30 h) o passant per la seu de l'associació (carrer de Josep Maria Pi i Sunyer, 8, baixos).

Als espais on es desenvolupin les activitats, caldrà accedir-hi amb mascareta i no s'hi podrà menjar, beure ni fumar. Abans dꞌaccedir a qualsevol espai es prendrà la temperatura i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic. Seguiu en tot moment les indicacions sanitàries.