Esteu aquí

La Policia Local realitza 14 detencions durant el mes d'agost

03/09/2020 - Policia local

La Policia Local de Sant Joan Despí va realitzar un total de 14 detencions durant el mes d'agost passat relacionades amb diferents fets delictius.

De les 14 detencions, 5 van estar relacionades amb l'ocupació o l'intent d'ocupació d'habitatges de la ciutat. La resta de detencions que la Policia Local va efectuar el mes passat van ser per delictes de robatori, robatori en vehicles, robatori amb força en les coses, lesions, amenaces, atemptat a agents de l'autoritat, danys i intent d'entrada en domicili.

D'altra banda, la Policia Local també va participar el 12 d'agost en el dispositiu policial per al desallotjament de la nau industrial situada al carrer del Gran Capità, al barri de les Planes, que estava ocupada de forma il·legal. El desallotjament es va dur a terme amb autorització judicial.

Aquesta setmana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han efectuat un altre desallotjament, d'un local ocupat il·legalment al carrer de Lluís Companys, al barri del Pla del Vent-Torreblanca, un cop autoritzat pel jutjat.

D'altra banda, a mitjan del mes d'agost es va celebrar una sessió de la Junta de Seguretat Local, convocada per l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, amb la presència de representants dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local. Durant la sessió, l'alcalde va demanar més efectius dels Mossos d'Esquadra a la ciutat i va recordar que els Mossos han de compartir amb els efectius de la Policia Local la responsabilitat de garantir la seguretat a l'espai públic.