Esteu aquí

La Policia Local de Sant Joan Despí incorpora 10 nous agents a la seva plantilla

03/12/2021 - Policia local

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha ampliat la plantilla de la Policia Local amb la incorporació de 10 nous agents, la promoció més nombrosa de les últimes dècades. Amb aquests nous efectius, la plantilla de la Policia Local arriba a gairebé una seixantena d'agents, la xifra més alta en la trajectòria d'aquest cos a la ciutat.

L'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha donat la benvinguda als 10 nous agents i també al nou sotsinspector que ha accedit al càrrec per promoció interna. Els agents de nova incorporació com a funcionaris han realitzat prèviament el curs de formació bàsica que imparteix l'Escola de Policia de Catalunya, que han compatibilitzat amb pràctiques a la Policia Local. 

"Sumem nous efectius a un cos que és una peça fonamental del funcionament de la ciutat, garantia de la convivència, la seguretat i la protecció de la ciutadania", ha destacat l'alcaldessa, Belén García. 

Amb la incorporació dels 10 nous agents, la Policia Local de Sant Joan Despí reforçarà la seva tasca sobre el territori de protegir les persones, garantir la convivència, evitar delictes, vigilar els espais públics i vetllar per la seguretat viària i pel compliment dels reglaments i ordenances.

A banda, la incorporació de la figura del sotsinspector a l'estructura de comandament millorarà la coordinació operativa de les diferents unitats i seccions policials.  

A la convocatòria pública d'aquestes noves places d'agents de la Policia Local es van presentar més de 500 persones. Properament, l'Ajuntament preveu convocar noves places de policia per seguir augmentant els recursos humans destinats a la convivència i la seguretat.