Esteu aquí

Sant Joan Despí, protagonista d’una prova pilot de l’AMB d’una app per moure’s en bicicleta

07/04/2021 - Mobilitat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha triat Sant Joan Despí com a municipi per realitzar una prova pilot d’una aplicació que facilita els desplaçaments urbans en bicicleta. L’AMB desenvolupa el projecte en col·laboració amb Géovélo, empresa experta en tecnologia digital per a la bicicleta que col·labora amb més de 20 ciutats. 

Géovélo ha desenvolupat una aplicació amb calculador de rutes per a bicicletes, navegació GPS i tractament de les dades aportades per les persones usuàries, el que permet analitzar la qualitat de les infraestructures per a la bicicleta. 

El projecte de l’AMB ha començat amb una prova pilot a Sant Joan Despí, que consisteix a digitalitzar les infraestructures i serveis de la ciutat relacionats amb la bici. 

Aquest dimecres ha tingut lloc una trobada tècnica i una aplicació pràctica a Sant Joan Despí, amb la participació de representants de l’Ajuntament, l’AMB i Géovélo.

L’alcalde de Sant Joan Despí i vicepresident de Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, ha manifestat que aquest projecte “permet millorar la informació sobre la infraestructura ciclista disponible al nostre territori i també dels serveis associats a la bicicleta”. Segons Poveda, aquesta i altres iniciatives volen “facilitar una metròpolis més ciclable, més segura, més sostenible i més saludable”
 

L'agenda, al dia

abril 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30