Esteu aquí

Torna la Jugatecambiental als parcs de Torreblanca i la Fontsanta

28/03/2019 - Medi Ambient

Descobrir els parcs i aprendre valors mediambientals jugant, és la filosofia de la Jugatecambiental, un espai d'aprenentatge basat en el joc i adreçat a famílies amb infants que el diumenge 31 de març torna als parcs de Torreblanca i de la Fontsanta. Cada diumenge fins a mitjan del mes de juny, jocs i activitats als parcs de Sant Joan Despí amb la Jugatecambiental.

A la Jugatecambiental hi trobareu un espai de joc que funciona de les 11.30 a les 13.45 hores i un espai d'activitats de 12 a 13.30 hores. A més, hi ha un espai d'intercanvi de llibres i contes infantils. A través de les activitats, es descobreix el parc i es posa en valor la seva importància ambiental i patrimonial.

La programació de la Jugatecambiental al parc de Torreblanca inclou activitats com fer un hort, fabricar jocs gegants, revisar les caixes niu del parc, contes o conèixer la vegetació del parc. Al parc de la Fontsanta, la Jugatecambiental ens proposa tenir cura de l'hort del Jardí de les papallones, una gimcana sobre el soroll o conèixer els ocells del parc.

MÉS INFORMACIÓ A LA PROGRAMACIÓ DE LES JUGATEQUES

Programació Jugateca Parc Fontsanta març-juny 2019.pdf

Programació Jugateca Parc Torreblanca març-juny 2019.pdf