Esteu aquí

Comença la programació d'activitats de la Jugatecambiental als parcs Fontsanta i Torreblanca

04/05/2023 - Medi Ambient

El primer cap de setmana del mes de maig arrenca la programació de primavera de la Jugatecambiental dels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca de Sant Joan Despí. La Jugatecambiental és una programació d'activitats lúdiques i educatives dirigides a famílies amb canalla que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou als parcs i platges metropolitans.

A la Jugatecambiental dels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca trobareu tant propostes autoguiades com propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors de tots dos parcs, com ara la biodiversitat. Entre altres activitats, hi haurà una marató de jocs, un inventari de la fauna, la construcció de menjadores per a ocells o un taller artístic de dibuix i estampació. 

Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció i jocs motrius. En el cas del parc de la Fontsanta, es podran utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers.

Les activitats de la Jugatecambiental als parcs de Torreblanca i de la Fontsanta tindran lloc tots els diumenges del mes de maig, d'11 a 13.30 h. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible.

Hora del conteParal·lelament, al parc de la Fontsanta també està en marxa l'activitat de l'Hora del Conte, en col·laboració amb les Biblioteques de Sant Joan Despí. Tots els dimecres, a les 17.30 h, es fa una sessió de l'Hora del Conte, amb històries que parlen de medi ambient, sostenibilitat, reciclatge o biodiversitat. 

Podeu consultar totes les activitats a www.sjdespi.cat/bloc-informatiu/agenda/medi-ambient