Esteu aquí

El Bulevard celebra el seu 15è aniversari amb una setmana d'activitats virtuals

EL BULEVARD

03/07/2020 - Joventut

El Bulevard, el Casal de Joves de Sant Joan Despí, celebra aquest mes de juliol el seu 15è aniversari i ho farà amb una setmana d'activitats virtuals a través del seu canal d'Instagram. Del 6 al 10 de juliol, al canal instagram.com/elbulevardsjd tindrem tallers de scrap i de cuina, una masterclass de zumba, duels de maquillatge, trivial, un challenge de ball, una exposició amb les millors fotos dels 15 anys i un concert amb diversos grups que han passat pel Bulevard.

El Bulevard ha adaptat la celebració del seu aniversari a la situació actual, tot apostant per les activitats virtuals, com ha vingut fent des que a meitat de març l'equipament va haver de tancar a causa de la pandèmia de la COVID-19. Durant aquests mesos, a través del seu canal d'Instagram, El Bulevard ha continuat amb la seva tasca al servei de la gent jove, mitjançant propostes recreatives, consells, concerts, tallers, concursos, tornejos de videojocs.

A partir del mes de setembre, està previst que El Bulevard reprengui els seus serveis, adaptats a la nova normalitat.

El Bulevard es va inaugurar el 5 de juliol de 2005, com un espai obert a tot el jovent de la ciutat. Ben aviat es va convertir en el punt de referència de la gent jove de Sant Joan Despí i durant aquest temps ha organitzat un munt de tallers, activitats, concerts, xerrades, festes i també ha estat un punt de trobada per generar iniciatives joves.

PROGRAMACIÓ ESPECIAL 15È ANIVERSARI EL BULEVARD