Esteu aquí

Àmplia programació de tallers i serveis per al jovent a El Bulevard i l'Oficina Jove

10/09/2019 - Joventut

El Bulevard, el Casal de Joves de Sant Joan Despí, ha obert les inscripcions per als tallers de la tardor-hivern 2019. El jovent de la ciutat té al seu abast una àmplia oferta d'activitats, des de tallers trimestrals de dansa o música a tallers puntuals de temàtica ben diversa.

Els Buletallers, tallers trimestrals, començaran a final de setembre. N'hi ha de danses urbanes, ritmes llatins, vixen workout, zumba, cant grupal i instruments musicals (guitarra, baix, bateria i calaix flamenc).

Paral·lelament, al Bulevard també s'organitzen un munt de tallers puntuals d'un dia perquè el jovent pugui passar el temps de lleure fent nous aprenentatges. Hi ha tallers de cuina, manualitats, autodefensa feminista, dansa, maquillatge, campionats de videojocs i de futbolí, i fins i tot un passatge del terror.

Trobareu més informació i el calendari d'activitats i podreu fer la inscripció on-line als tallers a la pàgina www.despijove.cat/el-bulevard

Paral·lelament, l'Oficina Jove també ha iniciat les sessions de les seves assessories. Es tracta d'un servei especialitzat i gratuït a l'abast del jovent de Sant Joan Despí, que ofereix assessorament, informació i orientació sobre estudis, titulacions i beques (assessoria acadèmica); sobre la recerca de feina i el procés per buscar oportunitats laborals (assessoria laboral); sobre sexualitat, drogaddiccions, trastorns d'alimentació, conflictes, angoixa, soledat, pors, etc. (assessoria de salut); i sobre com planificar una sortida a l'estranger per treballar o estudiar (assessoria de mobilitat).

Per poder accedir a una assessoria, cal demanar cita prèvia. Trobareu més informació i podreu fer la inscripció on-line a les assessories a la pàgina www.despijove.cat/events/categoria/assessories-oficina

L'Oficina Jove també organitza tallers puntuals un cop al mes (el proper trimestre s'han programat tallers sobre com treballar a Europa, com buscar feina al Nadal i un taller per a pares i mares sobre com conviure amb els adolescents). A més, l'oficina ofereix espais per poder anar-hi a estudiar, fer treballs i disposar dels seus recursos i serveis.