Esteu aquí

Sortejats 64 pisos protegits en el marc del Pla d'Habitatge Municipal

L'empresa municipal ADSA ha fet el sorteig d'una nova promoció d'habitatge protegit a Sant Joan Despí. Es tracta de 64 pisos que es construiran en règim de comunitat de béns a la zona de les Begudes, al costat de l'estadi Johan Cruyff.

El sorteig ha tingut lloc el dijous 12 de desembre a l'Auditori Miquel Martí i Pol. Els pisos, promoguts per l'empresa Metropolitan House, seran de protecció oficial en règim general, amb 3 habitacions, 2 banys i aparcament i traster vinculats.

Paral·lelament, l'empresa municipal ADSA també ha fet el sorteig per a l'adjudicació de 3 habitatges de lloguer amb protecció oficial en promocions de la rambla de Josep M. Jujol i de l'avinguda de la Generalitat.

D'aquesta forma, l'Ajuntament de Sant Joan Despí continua desenvolupant el Pla d'Habitatge Municipal 2018-2020, que preveu la construcció d’un total de 280 pisos amb protecció, de lloguer i de venda (tant en règim general com concertat). Dues de les promocions seran de lloguer, totes dues al barri de Pla del Vent-Torreblanca, i la resta de compra (a l'eix de l'avinguda de Barcelona i a la zona de les Begudes).

Més informació a www.sjdespi.net/habitatge-public-aparcaments-i-trasters