Esteu aquí

Nova promoció de 53 habitatges de protecció oficial al sector ITV

El 12 d’abril s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a una nova promoció d’habitatge públic a Sant Joan Despí. Els 53 pisos, 51 de 3 dormitoris i dos de 2 dormitoris, es construiran a la zona on hi havia la ITV.  Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina Local d’Habitatge, ubicada al Centre Miquel Martí i Pol. 

La ciutat incrementarà properament el parc d’habitatge protegit. Es tracta d’una promoció de 53 habitatges que tindran protecció oficial en règim de dret de superfície, una modalitat que permet una reducció d’un 20% en relació al preu del metre quadrat establert per als habitatges de venda de protecció oficial de règim general.

La gestió de la nova promoció anirà a càrrec de la societat cooperativa Llar Unió Catalònia (adjudicatària de la parcel·la P1 del sector ITV, mitjançant concurs públic) que va presentar la promoció el 28 de març en un acte que va comptar amb més de 200 persones.

La nova promoció consta de 53 habitatges, 51 amb tres dormitoris i 2 amb un dos dormitoris, tenen vinculats plaça d’aparcament i traster. En el cas dels pisos de tres dormitoris, el preu aproximat oscil·la entre els 200.000 i els 217.000 euros sense IVA, i en el cas dels de dos dormitoris, el preu és d’aproximadament 150.000 euros sense IVA. En tots dos casos, la plaça d’aparcament i el traster estan vinculats. Per presentar les sol·licituds cal tenir una residència acreditada mitjançant volant d’empadronament històric a Sant Joan Despí, amb antiguitat mínima, contínua o discontínua, de 5 anys.

L’adjudicació de la promoció es farà a través de l’Oficina Local de l’Habitatge de Sant Joan Despí (al Centre Miquel Martí i Pol) on s’han d’adreçar les persones interessades, del 12 d’abril al 2 de juny (termini de presentació de sol·licituds). L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres matí i tarda.