Esteu aquí

El Pla Municipal d'Habitatge avança amb el sorteig de 48 pisos de lloguer

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, mitjançant l'empresa municipal ADSA, ha realitzat el 2 d'octubre el sorteig per adjudicar una promoció de 48 pisos de lloguer que s'estan construint al barri de Pla del Vent-Torreblanca. Està previst que els habitatges es puguin lliurar als seus inquilins durant la primavera de 2020. Aquesta promoció forma part del Pla Municipal d'Habitatge 2018-2020 que preveu posar a l'abast de la ciutadania 280 pisos.

Durant el sorteig, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha assenyalat que "l'accés a un habitatge a preus assequibles és un problema greu per a molta gent i, tot i que les administracions locals no tenim competències en aquesta matèria, som conscients de la necessitat i per això actuem". Poveda ha recordat que "enfront de la manca de promocions públiques en la majoria de ciutats de l'àrea metropolitana, des de Sant Joan Despí no hem deixat de treballar en aquests anys per oferir-les".

La nova promoció, ubicada a l'avinguda de la Generalitat 2A, té 48 pisos d’entre 55 i 75 metres quadrats útils -de dues i tres habitacions-, amb aparcament i traster inclòs, a un preu màxim de 472 i 580 euros/mes, respectivament (despeses de comunitat incloses).

El Pla Municipal d’Habitatge 2018-2020 preveu la construcció d’un total de 280 pisos amb protecció, de lloguer i de venda (tant en règim general com concertat). Dues de les promocions seran de lloguer, totes dues al barri de Pla del Vent-Torreblanca, i la resta de compra. Les cinc promocions de compra es faran a l'eix de l'avinguda de Barcelona i al sector de les Begudes, al costat de la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona. En aquest sentit, la propera setmana s'obrirà el període de presentació de sol·licituds d'una promoció de 64 habitatges al costat del nou estadi Johan Cruyff.


Resultats del sorteig públic per a l'adjudicació de 48 habitatges de lloguer amb protecció oficial a l'avinguda de la Generalitat

PDF icon resultat_del_sorteig_habitatges_de_lloguer_de_2_dormitoris.pdf

PDF icon resultat_del_sorteig_habitatges_de_lloguer_de_3_dormitoris.pdf