Esteu aquí

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa a la transparència de la comunicació pública

11/05/2021 - Govern Obert

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha renovat el Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, una distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Per cinquena vegada consecutiva, el web municipal rep aquesta certificació i ho fa, de nou, acomplint la totalitat dels indicadors avaluats.

El tinent d'alcalde i president de l'Àrea de Governança i Desenvolupament, Cristian Rastrojo, ha recollit el reconeixement en un acte celebrat dilluns 10 de maig a l'Auditori de la UAB, que ha comptat amb la participació del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé; del rector de la UAB, Javier Lafuente, i del director del Grup de recerca ComSET de la UAB, Armand Balsebre.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) atorga anualment el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència informativa dels webs de les administracions públiques locals.

Aquesta certificació avalua els webs de les administracions locals a partir de diferents indicadors que analitzen la informació publicada en relació a qüestions com ara qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius o quines són les eines per a la participació ciutadana. Aquest any, s'han incorporat quatre indicadors nous.

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha assolit el 100% de compliment dels indicadors avaluats, fet que consolida la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.    

Dels 947 ajuntaments que hi ha a Catalunya, 121 han obtingut el Segell InfoParticipa 2020. D'aquests, només 39 han assolit tots els indicadors positius, com és el cas de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

L'agenda, al dia

Juny 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30