Esteu aquí

Procés participatiu per a la reforma del carrer de Francesc Macià

15/06/2021 - Govern Obert

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat un procés participatiu per a la reforma del carrer de Francesc Macià, al barri Centre. L’objectiu és convertir aquesta via en una espai més agradable i pensat per a la gent, amb espais d’estada i de vegetació.

La reforma del carrer de Francesc Macià abasta un espai de 650 metres de longitud, des de la cruïlla amb Creu d’en Muntaner fins a la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona.

La proposta inicial preveu el soterrament de les línies aèries, la instal·lació d’il·luminació sostenible amb llums led i fanals cada 15 metres, la pacificació del trànsit, la millora de l’accessibilitat, del drenatge i del clavegueram.

Es projecten unes voreres d'una amplada mínima d’1,80 metres i màxima de 4 metres, amb cantonades deprimides. Pel que fa a l’arbrat, es plantaran diferents varietats d’arbres i plantes arbustives, a més de jardineres, tot reforçant el verd en els creuaments.

A partir d’aquesta proposta inicial, l’Ajuntament recull aquests dies les aportacions dels veïns i les veïnes. D'una banda, el 10 i 11 de juny es van instal·lar unes carpes al carrer per presentar el projecte al veïnat i recollir les seves propostes. També es poden fer aportacions en aquesta pàgina, al final de la informació. Amb les aportacions dels veïns i veïnes es redactarà el projecte definitiu de reforma del carrer.

Està previst que les obres de reforma comencin a final de 2021 amb un pressupost aproximat d’1.750.000 euros.

Fes-nos arribar el teu suggeriment

Si tens un suggeriment per a la reforma del carrer de Francesc Macià, fins al 30 de juny pots omplir la butlleta que trobaràs a continuació i enviar-la per correu electrònic a l'adreça participa@sjdespi.net

Butlleta suggeriments reforma carrer Francesc Macià.pdf