Esteu aquí

S'obren les inscripcions dels tallers de la gent gran del curs 2022-2023

22/07/2022 - Gent gran

La gent gran de Sant Joan Despí ja pot fer la inscripció als tallers que es posaran en marxa a partir del mes d’octubre. Les inscripcions es poden fer on line, al web sjdespi.cat, o presencialment a l’Àrea de Serveis a la Persona i el Centre de la Gent Gran Cirerers. En total s’ofereixen una quarantena de tallers per promoure l'autonomia personal i el manteniment de la salut i el benestar. Aquest any, els tallers de noves tecnologies s’incrementen per lluitar contra la bretxa digital.

En total, per aquest curs 2022-2023 s'ofereixen una quarantena de tallers de diferents disciplines: memòria, anglès, noves tecnologies, activitat física, etc. Les inscripcions es podran fer fins al 9 de setembre al web municipal o de manera presencial al Centre de Gent Gran Cirerers i l’Àrea de Serveis a la Persona. En aquest enllaç trobareu el formulari i com fer la inscripció on line, a més a més d’informació d’interès sobre el sorteig de places, l’inici del curs, etc.

Aquest any, i en el marc del programa No et quedis enrere per lluitar contra la bretxa digital, s’han programat sis tallers centrats en l’ús del mòbil, xarxes socials, tràmits on line I informàtica. L'objectiu és lluitar contra la bretxa digital i garantir la igualtat d'oportunitats de. la ciutadania en l'accés a Internet.

Fomentar l'envelliment actiu

Aquests tallerse volen fomentar l'envelliment actiu de la gent gran i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé. A més dels tallers, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i culturals adreçades a la gent gran: sessions d'higiene i orientació posturaltertúlies literàries; grups de pràctica del català; sessions per aprendre a moure's per les xarxes socials o a utilitzar dispositius digitals com tauletes o telèfons mòbils; els espais de cosir i de puntes de coixí; les caminades, o les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran