Esteu aquí

Sant Joan Despí celebra la Setmana de la Gent Gran fins al 10 de maig

30/04/2019 - Gent gran

La gent gran de Sant Joan Despí ja està preparada per gaudir d'una nova edició de la Setmana de la Gent Gran, un cicle d'activitats molt participatiu que va néixer per promoure l'envelliment actiu entre aquest col·lectiu, amb propostes molt diverses com xerrades, visites, activitats per promoure la salut a través de l'exercici... Aquest any es realitzarà del 30 d'abril al 10 de maig.

El tret de sortida serà una caminada de llarg recorregut des del peu de la muntanya de Sant Ramon, a Sant Boi de Llobregat, fins al cim el dia 30 d'abril. Aquesta, però, no serà l'única excursió ja que el dia 2 de maig es farà una visita al Camp de Tarragona per conèixer l'obra arquitectònica de Josep Maria Jujol, una activitat que forma part de la commemoració de l'Any Jujol140.

Entre les activitats físiques destaca la jornada 'Esport i qualitat de vida' (7 de maig, 9.15 h, sortida des de l'Àrea de Serveis a la Persona fins al Centre Poliesportiu Ugalde) amb diferents activitats esportives adaptades per a la gent gran com jocs, coreografies... Per participar-hi cal inscripció prèvia a l'Àrea de Serveis a la Persona fins al 3 de maig. Dues tardes de ball amb música en directe (2 de maig, 17 h, al Centre Cívic Les Planes, i 3 de maig, 17 h, al Foment Cultural i Artístic) completen les propostes relacionades amb l'activitat física del programa d'enguany.

Les activitats culturals també seran presents en la programació amb una tarda d'havaneres i rom cremat amb el grup Son de l'Havana (4 de maig, 18.30 h) a la plaça ubicada davant del nou equipament de la gent gran que s'està construint al carrer de Sant Francesc de Sales i la conferència 'L'època daurada del col·leccionisme a Catalunya' centrada en la col·lecció d'escultura de Narcís Ricart, a càrrec de la historiadora de l'art Mercè Obón (8 de maig, 17 h, Àrea de Serveis a la Persona).

En el marc de la Setmana de la Gent Gran també es farà l'acte d'homenatge a les parelles que celebren les noces d'or aquest 2019 (9 de maig) i un concurs d'Instagram on la gent gran que comparteixi les seves fotos de la Setmana de la Gent Gran amb el hashtag #setmanagentgransjd19 podrà optar a guanyar una càmera de fotos.

La Setmana de la Gent Gran es clourà el 10 de maig amb un berenar i ball amb música en directe amb el grup Chacumbels al poliesportiu del Mig a partir de les 16.30 h. Les entrades es poden comprar als centres cívics, a l'Àrea de Serveis a la Persona i a l'Ajuntament.
 

DESCARREGA EL PROGRAMA D'ACTIVITATS DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN 2019