Esteu aquí

Més de 540 participants als tallers municipals de la gent gran

26/10/2022 - Gent gran

Aquest mes d'octubre han començat les sessions dels tallers municipals de la gent gran 2022-2023, amb més de 540 participants. L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquests tallers, de diferents temàtiques, per promoure l'autonomia personal i el manteniment de la salut i el benestar de la gent gran. Una de les novetats és l'increment dels tallers de noves tecnologies per lluitar contra la bretxa digital.

En total, per aquest curs 2022-2023 s'han posat en marxa una quarantena de tallers de diferents disciplines: memòria, respiració, anglès, gimnàstica de manteniment, gimnàstica terapèutica, taitxí, ioga, balls, noves tecnologies, pàdel, costura, puntes de coixí i pràctica del català. 

Aquest any, i en el marc del programa No et quedis enrere per lluitar contra la bretxa digital, s’han programat sis tallers centrats en: l’ús del mòbil, les xarxes socials, els tràmits on line i la informàtica. L'objectiu és garantir la igualtat d'oportunitats de. la ciutadania en l'accés a Internet.

Fomentar l'envelliment actiu

Els tallers municipals de la gent gran fomenten l'envelliment actiu i són una bona oportunitat per conèixer gent, aprendre coses noves, moure's i passar-ho bé. A més dels tallers, l'Ajuntament organitza altres activitats lúdiques i culturals adreçades a la gent gran: sessions d'higiene i orientació postural, les caminades o les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran.