Esteu aquí

L'Ajuntament reprèn les passejades de la gent gran i l'Aula Cultural

29/09/2021 - Gent gran

Aquest mes d'octubre, l'Ajuntament de Sant Joan Despí reprèn dues de les activitats més emblemàtiques de les que s'adrecen al col·lectiu de la gent gran de la ciutat: l'Aula Cultural de la Gent Gran i les passejades de la gent gran. 

L'Aula Cultural de la Gent Gran torna amb les seves conferències setmanals sobre temes d'interès sociocultural. La programació d'octubre a desembre de 2021 està formada per una desena de d'activitats. Parlarem d'art, d'història, de fotografia, de llibres, de personatges històrics, de violències masclistes, de salut i de la seguretat en la mobilitat. 

La primera conferència de l'Aula Cultural de la Gent Gran serà dimecres 6 d'octubre, amb el títol Klimt & Rodin. Art, erotisme i passió, amb la qual recuperarem el llegat de dues personalitats pioneres per la seva innovació en el món de l'art: Gustav Klimt i Auguste Rodin. 

Les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran es fan els dimecres, de 17 a 18 hores, a l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41). L'aforament és limitat i controlat, seguint la normativa per frenar la propagació de la COVID-19. Per assistir a les conferències, podeu fer reserva prèvia trucant al telèfon 93 477 00 51. 

Una altra activitat que es reprèn aquest mes d'octubre són les passejades de la gent gran. Una proposta per caminar, fer salut i passar una bona estona amb altres persones. Les passejades de la gent gran es fan els dimarts, amb sortida a les 9.15 h des de l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41). 

La primera passejada serà el dimarts 5 d'octubre amb una ruta per Sant Joan Despí. Setmanalment s'alternen itineraris curts per dins de la ciutat amb itineraris llargs per fora de Sant Joan Despí. Per participar-hi, també podeu fer la inscripció prèviament trucant al telèfon 93 477 00 51 o acudir a l'Àrea a l'hora de sortida. 

Per un envelliment actiu

L'Aula Cultural i les passejades de la gent gran formen part del programa d'activitats que l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza per tal de fomentar un envelliment actiu, pensant en la promoció de l'autonomia personal i en el manteniment de la salut i el benestar de les persones grans. Altres activitats són els tallers cognitius, tecnològics i culturals, els tallers d'activitat física, l'espai de salut corporal i postura, les tertúlies literàries o els grups de conversa en català que reprenen la seva activitat el 2 de novembre.