Esteu aquí

L'Ajuntament recull propostes per al pla municipal per un envelliment saludable

17/05/2022 - Gent gran

Amb l'objectiu de dissenyar polítiques locals d'envelliment saludable en la línia de l'actual realitat social, l'Ajuntament de Sant Joan Despí prepara un nou pla municipal en l'elaboració del qual és fonamental la participació de les persones més grans de 60 anys de la ciutat.

Hi ha diferents vies a través de les quals les persones més grans de 60 anys poden deixar la seva opinió a través d'una enquesta, entre el 16 i el 31 de maig:

  • Trucant al telèfon 93 749 73 97
  • Via Whatsapp, facilitant el seu número de mòbil trucant al 93 749 73 97
  • Als centres cívics municipals (Les Planes, Sant Pancraç, Torreblanca o Antoni Gaudí)
  • A través de la pàgina web municipal en aquest enllaç 

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) aposta per promoure l'envelliment actiu i saludable com la millor fórmula perquè les persones grans participin activament a la societat sense patir discriminació i gaudeixin d'una bona qualitat de vida (física, mental i social), mantenint el màxim nivell d'autosuficiència i independència.

Per la seva banda, l'Organització de les Nacions Unides (ONU) ha declarat aquesta dècada dels anys 20, com la dècada de l'envelliment saludable 2020-2030.

Aquests objectius marquen les polítiques que es duen a terme en l'àmbit de la gent gran des de lAjuntament, que ara inicia l'elaboració d'un Pla estratègic per un envelliment saludable.