Esteu aquí

La plaça de Lluís Companys estrena un nou parc saludable per a la gent gran

aparells Gent Gran
aparells Gent Gran
Aparatos gimnásticos  'Gent Gran'
aparells Gent Gran
Aparatos gimnásticos  'Gent Gran'
Aparatos gimnásticos  'Gent Gran'
Aparatos gimnásticos  'Gent Gran'

04/10/2016 - Gent gran

L’espai, que se suma a una llarga llista de places i parcs dotats amb zones per fer exercici, incorpora vuit aparells gimnàstics que ajuden a reforçar la musculatura, la felixibilitat o l’equilibri

La plaça de Lluís Companys, al barri Centre, és l’últim espai de la ciutat que ha incorporat un gimnàs al carrer per a la gent gran. Aquest matí, coincidint amb la primera sortida del programa Passegem per Sant Joan Despí,  el grup de persones grans s’ha acostat al parc per fer exercici. L’alcalde, Antoni Poveda, els ha rebut al parc i els ha animat a utilitzar-lo per potenciar una vida més saludable: “de la mateixa manera que és important seguir una dieta saludable, també ho és que tothom pugui accedir de manera lliure i gratuïta a espais públics de la ciutat com aquest per fer exercicis”.

Els vuit aparells que s’han instal·lat a la plaça de Lluís Companys permeten fer tota mena d’exercicis: musculació, cardiovasculars, de columna vertebral, per millorar la circulació, el sistema digestiu, etc.  A la plaça s’ha instal·lat un quadre explicatiu amb les característiques de cadascun dels aparells i com poden ajudar a millorar determinades parts del cos. Aquest parc completa una àmplia llista d’espais on practicar exercicis a l’aire lliure amb diferent intensitat. A més d’aquest nou parc saludable, podrem trobar opcions per fer exercici a l’aire lliure a les places del Mercat, la del Sol Solet, la de la Pau o al parc de la Fontsanta, on al juliol es va finalitzar la instal·lació d’una gran zona de fitness.

Nova temporada de Passegem per Sant Joan Despí

Avui també s’ha donat el tret de sortida d’una nova edició del programa Passegem per Sant Joan Despí que des de fa 7 anys convida la gent gran de la ciutat a passejar per la ciutat per fomentar un envelliment més actiu. El grup queda el primer i tercer dimarts de mes per fer aquestes sortides a peu. Aquest any, com novetat, les sortides es faran des de l’Àrea de Serveis a la Persona (fins ara hi havia dues sortides, una des del barri Centre i una altra des de la plaça del Mercat).