Esteu aquí

La gent gran compta amb més elements per fer exercicis als parcs i places de la ciutat

Una dona fa exercici a la plaça del Mercat

03/03/2015 - Gent gran

En els darrers dies s'han col·locat nous elements als parcs i places de la ciutat perquè la gent gran pugui fer exercicis suaus de manteniment. Els “jocs” s'han instal·lat a la plaça del Sol Solet i a la del Mercat, i en breu a la de la Pau. Aquests elements són una manera saludable i senzilla d'estar en forma mentre gaudim d'una estona als parcs i places.

Sant Joan Despí ha sumat nous elements per fer exercicis adreçats a la gent gran. A la plaça del Sol Solet, al barri Centre, s'han instal·lat pedals en un banc i en dos cadires individuals, i un altre element que ajuda a exercitar els braços fent girar una mena d'espiral, i a la plaça del Mercat també s'han col·locat quatre pedals en dos bancs i dos elements més que faciliten els estiraments i coordinació. Està previst que en les properes setmanes es col·loquin peces com aquestes a la plaça de la Pau, al barri de Torreblanca.

Salut per a totes les edats

Mica en mica la ciutat ha anat incorporant aquests elements en parcs i places, espais molt visitats per la ciutadania, sobretot ara que arriba el bon temps. Aquests elements estan més adreçats a la gent gran, tot i que també poden ser utilitzats per persones adultes. Els que ara s'acaben de col·locar se sumen als ja existents des de fa anys al parc de Sant Pancraç, al de la Fontsanta i a la zona de la Ciutat Esportiva del Barça.

Si s'utilitzen amb constància, aquests elements ajuden a enfortir els músculs, milloren la coordinació i la respiració. Una manera sana de gaudir dels nostres parcs.