Esteu aquí

La gent gran celebra la seva setmana amb propostes culturals i lúdiques

La Setmana es va iniciar amb un passeig i masterclass de salut
A la Setmana queda palés el dinamisme i vitalitat de la gent gran

04/05/2016 - Gent gran

L’Ajuntament de Sant Joan Despí i les entitats de la gent gran organitzen una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Les activitats van començar dilluns dia 3 i s'allargaran fins al 13 de maig.
Seran deu dies d’activitats que demostren el dinamisme i la vitalitat d’aquest col·lectiu, amb balls, teatre, conferències, una mostra de pastissos, etc.

Per començar amb energia, dilluns dia 3 es va fer un passeig per la ciutat que va continuar al poliesportiu Ugalde amb una masterclass esportiva i de salut per concloure amb un esmorzar per reposar forces. Les activitats van continuar amb una xerrada sobre economia domèstica (4 de maig) i, a partir d'ara ho faran amb l’acte Noces d’or (5 de maig, 11 h, Àrea de Serveis a la Persona), un dels més entranyables ja que homenatgen a les parelles que fan 50 anys de casats.

A més de balls al barri de les Planes i Centre (5 i 6 de maig) el diumenge 8 de maig es farà la representació teatral La núvia portava cua, de la companyia de teatre amateur Temps d’actuar, formada per voluntaris del Banc del Temps i Voluntariat de la Gent Gran de Sant Joan Despí. Serà a l’Auditori Miquel Martí i Pol a les 18 hores. 
El dimarts 10 de maig arriba una altra de les activitats més tradicionals de la Setmana de la Gent Gran, la Mostra de Pastissos que també comptarà amb una actuació d’havaneres. Tots els postres i pastissos que podem veure en la mostra són artesanals i fets pels participants. 
Les activitats es clouran el 13 de maig (poliesportiu del Mig, a les 16.30 h) amb un berenar i ball amb música en directe.