Esteu aquí

Comença una nova temporada de les Passejades de la Gent Gran

17/09/2018 - Gent gran

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza una nova temporada de les Passejades de la Gent Gran, un programa de passejos col·lectius que es fan cada dimarts i que estan adreçats a la població sènior de la ciutat. La primera de les passejades és aquest dimarts 18 de setembre, un itinerari per Sant Joan Despí.

El programa està obert a totes aquelles persones que vulguin fer una activitat una activitat física suau i moderada. La cita és cada dimarts a les 9.15 hores a l'Àrea de Serveis a la Persona (avinguda de Barcelona, 41). Per participar-hi no cal inscripció prèvia, només cal acudir a l'Àrea a l'inici de la caminada.

Cada setmana s'alternen passejades per Sant Joan Despí i pel Baix Llobregat. El itineraris per Sant Joan Despí duren aproximadament una hora i mitja. Mentre que els passejos per la comarca són d'aproximadament 15 kilòmetres i tres hores de durada. Podeu consultar el calendari de sortides a l'agenda municipal.

El curs 2017-2018 es van fer 38 caminades de la gent gran, 20 per la ciutat i 18 pel Baix Llobregat, que van sumar gairebé 250 quilòmetres recorreguts.

Les Passejades de la Gent Gran són una de les activitats que organitza l'Ajuntament per tal que la població sènior visqui el seu envelliment de la forma més activa possible. Altres activitats són les conferències de l'Aula Cultural (que comencen el 3 d'octubre), els tallers de la gent gran (que arrenquen a mitjan d'octubre), la Paella de la Gent Gran (que es va fer l'11 de setembre) i la Setmana de la Gent Gran, un conjunt d'activitats lúdiques, culturals i participatives que té lloc durant el mes de maig.