Esteu aquí

Viu un estiu ple d'activitats a Sant Joan Despí

30/06/2022 - Gent gran

Un cop acabada la Festa Major, l'estiu arriba carregat d'activitats a la ciutat. Durant tot el mes de juliol tindrem propostes culturals, formatives, de lleure, etc. adreçades a tots els públics.

D'una banda, la programació de les Nits de Juliol ens convida a gaudir de la cultura a la fresca. Amb els concerts del Solàrium Nit, tots els dijous del mes de juliol, al poliesportiu Salvador Gimeno, amb els artistes ChivoChivato, Mala Vida, David Peris i Ismael González. Però també amb el cinema a la fresca organitzat per l'AVV L'Eixample cada divendres; concerts més íntims al pati del Diamant del Centre Cultural Mercè Rodoreda; les Festes del Carme, al barri de les Planes, o l'activitat infantil La platja a la plaça

A banda de les Nits de Juliol, enguany l'Ajuntament posa en marxa el programa d'oci nocturn alternatiu per a la gent jove No t'adormis, que opta per activitats adreçades al jovent però des d'una vessant més alternativa, amb propostes esportives, culturals i, fins i tot, culinàries. Un joc de pistes tecnològic, un taller de poke bowl, un torneig de pàdel, una activitat de joc làser i zumba són només algunes de les propostes de les qual podran gaudir.

Per últim, l'Ajuntament ha preparat un programa de tallers cognitius, tecnològics i culturals adreçats a la gent gran. Es tracta d'activitats per promoure l'envelliment saludable (gimnàstica, taitxí, memòria, balls, vídeo, fotografia...) que es faran al Centre de Gent Gran Cirerers, al parc del Mil·lenari i al Centre Cultural Mercè Rodoreda.