Esteu aquí

Un partit d'handbol contra la selecció de Qatar obre els actes de Sant Joan Despí per La Marató

15/12/2016 - Esports

Aquest dijous 15 viurem un partit d’handbol de proporcions internacionals per a una bona causa. L’equip de primera nacional del Club Handbol Sant Joan Despí s’enfrontarà a la selecció de Qatar, actual subcampiona mundial, en un partit benèfic per a recaptar fons per a La Marató de TV3. Serà a les 20 h al Poliesportiu Salvador Gimeno, on els assistents podran fer les seves donacions per a la investigació i el tractament de l’ictus i les lesions medul·lars traumàtiques.

Aquest serà el primer dels actes que Sant Joan Despí organitza per La Marató. Els 17 i 18 de desembre, la nostra ciutat viurà un cap de setmana intens i solidari amb una gran varietat d’activitats esportives i artístiques amb finalitats benèfiques. 

Dissabte 17 el Poliesportiu del Mig acollirà la gala benèfica Patinem per Tu a les 17 h, amb patinadors del Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí i altres patinadors convidats. Una altre acte que es durà a terme el dia 17, i també el 18, són les jornades d’escalèxtric per a recaptar fons que organitza Slot-Car Sant Joan Despí al seu local (carrer Font del Be) a les 17 h. El dia 18 també tindrà lloc una pedalada solidària organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb diferents tallers durant tot el dia, començant a les 9 h, i una mostra de dansa de l’Associació DansaDespí al Teatre Mercè Rodoreda a les 17.30 h. A més, diversos centres educatius també organitzen diferents activitats internes amb motiu de La Marató.