Esteu aquí

Tota l'oferta esportiva de la ciutat, el 15 de maig a la Fira de l'Esport

13/05/2022 - Esports

El diumenge 15 de maig, Sant Joan Despí viurà un gran esdeveniment per promocionar l’activitat esportiva: la Fira de l’Esport, una jornada que aplegarà tot l’esport de la ciutat, amb espai d’exposició i múltiples activitats. La fira serà un gran aparador de les entitats, clubs i empreses esportives de Sant Joan Despí.

La Fira de l’Esport se celebrarà, de 10 a 14 hores, al poliesportiu Salvador Gimeno i al seu entorn. A l’interior del poliesportiu hi haurà l’espai d’exposició, amb una trentena d’estands. Hi trobarem els expositors de l’Ajuntament (amb els poliesportius municipals i Tennis Despí), d’entitats esportives de la ciutat, d’empreses privades de serveis esportius (d’arts marcials, escalada, tennis, fitnes...) i d’empreses de serveis esportius complementaris (fisioteràpia, centres d’entrenament personalitzat, nutrició...)

Activitats esportives i lúdiques

A l’exterior del poliesportiu Salvador Gimeno i al parc del Mil·lenari es concentraran les activitats esportives, recreatives, lúdiques i participatives. S'hi podran practicar un munt de disciplines: tennis, tennis taula, handbol, tir amb arc, futbol, futbol sala, bàsquet, patinatge, hoquei, escalada, escacs, pesca esportiva, petanca i slot car.

També hi haurà un gran escenari on es faran activitats ininterrompudes: classes dirigides i exhibicions d’arts marcials, entre altres. L’espai lúdic es completarà amb inflables, un espectacle d’animació i jocs infantils per a la canalla.

La Fira de l’Esport està organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí. L’objectiu de l'esdeveniment és aplegar en un sol dia i en un sol espai tota l’oferta esportiva que hi ha a la ciutat, per tal de promoure encara més la pràctica de l’esport a Sant Joan Despí. Una ciutat que és un referent de l’esport al Baix Llobregat gràcies a l’alt nivell d’instal·lacions, serveis, entitats i empreses.

Descarrega el programa de la Fira de l'Esport 2022