Esteu aquí

Nou sistema per a la inscripció als campus d'estiu dels poliesportius municipals

Campus Esportiu

27/03/2017 - Esports

Els poliesportius municipals ja preparen els campus esportius d'aquest estiu vinent. Per tal de fer més fàcil i còmode el procés d'inscripcició, enguany, del 3 al 24 d'abril, les persones interessades de la ciutat a apuntar el seu infant al Campus Esportiu d'Estiu podran recollir un número de pre-inscripció als poliesportius municipals Salvador Gimeno o Francesc Calvet, a qualsevol hora d'obertura de la instal·lació (dona el mateix anar el primer dia que l'últim). Pot passar a recollir el tiquet el pare, mare o tutor legal dels infants, qui haura de presentar DNI del sol·licitant  i el document acreditatiu de residència a Sant Joan Despí.
 

Sorteig públic, el 26 d'abril

El dia 26 d'abril, a les 19.30 hores, es realitzarà un sorteig públic que determinarà l'ordre en què es formalitzaran les inscripcions i els horaris assignats. El sorteig tindrà lloc al Punt de Trobada del poliesportiu Salvador Gimeno (espai situat al primer pis de l'equipament, al carrer Major, número 75, telèfon 93 477 68 20). Amb aquest nou sistema ja no caldrà matinar ni fer cues, sent indiferent el dia en el qual s'hagi recollit el número, dins el periode del 3 al 24 d'abril.


Esports, valors i diversió

Els campus esportius d'estiu són una alternativa estiuenca per als nens i nenes que, un cop acabat el curs escolar, poden gaudir d'activitats esportives, educatives i de lleure. Així, durant els campus els infants poden conèixer i iniciar-se en diferents activitats esportives, potenciar les relacions amb companys nous i promoure els valors de l'esport: respecte per les normes, treball en equip, esforç personal..., tot en un marc de diversió.