Esteu aquí

Obertes les piscines recreatives Fontsanta

19/06/2021 - Esports

Aquest dissabte han obert portes les piscines recreatives d'estiu de Fontsanta. La temporada de bany durarà fins al 12 de novembre. Per poder fer ús de les piscines cal fer reserva prèvia a la web fontsanta.despiesport.com.

Les piscines recreatives de Fontsanta són una magnífica opció per passar una bona estona i fer una remullada per passar l'estiu ben frescos. Hi trobareu una piscina gran, una piscina infantil, zona de pícnic, zona solàrium, bar-cafeteria i taula de ping-pong. 

L'horari de funcionament de les piscines és de dilluns a divendres, de 12.15 a 20 hores, i els dissabtes, diumenges i festius, de 10.30 a 20 hores.

Per accedir a les piscines Fontsanta, disposeu de diferents opcions: entrada puntual, abonament de 10 banys i abonaments de mitja temporada o de temporada completa. Hi ha descomptes per a persones més grans de 65 anys, persones amb targeta rosa del transport i també a partir de les 17 hores de dilluns a divendres. Els nens i nenes de fins a 5 anys i les persones amb targeta rosa del transport amb tarifa gratuïta "G" tenen l'entrada de franc. 

Per poder fer ús de les piscines, cal fer reserva prèvia a la web fontsanta.despiesport.com (disponible a partir del 17 de juny). El telèfon de contacte de les piscines és el 93 477 20 77.

Les piscines recreatives Fontsanta estan ubicades al carrer de Sant Martí de l'Erm, 30 (cantonada amb Marqués de Monistrol), al costat de Tennis Despí. A l'entorn de les piscines hi ha parades de les línies d'autobús L-78, L-77, L-10 i L-46, de la línia de T2 del Trambaix (parada Centre Miquel Martí i Pol) i de la línia T3 del Trambaix (parada Hospital Sant Joan Despí/TV3). La instal·lació disposa de pàrquing de bicicletes.