Esteu aquí

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aposta perquè el primer equip femení del Levante-Las Planas jugui a la ciutat

30/07/2022 - Esports

L’Ajuntament de Sant Joan Despí vol que l’equip femení del Levante-Las Planas continuï jugant a la ciutat la propera temporada, en el seu retorn a la primera divisió (Lliga Iberdrola). El consistori reitera aquesta voluntat, expresada al club en diferents ocasions, davant l’anunci fet per l’Ajuntament de Gavà en el qual es fa públic un acord amb el FC Levante-Las Planas perquè l’equip femení santjoanenc jugui a l’estadi municipal La Bòbila d’aquesta localitat del Baix Llobregat. 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, en cas que hi hagi condicionants tècnics que representin un impediment per a la utilització del camp municipal de les Planes per part de l’equip femení, sempre s’ha mostrat obert a estudiar amb el club les opcions que puguin garantir que segueixi jugant al seu barri i al seu estadi.

La voluntat de l’Ajuntament de Sant Joan Despí també ha quedat palesa al passat Ple municipal, corresponent al mes de juliol, on es va aprovar per unanimitat la cessió d’ús del camp municipal del barri de les Planes al FC Levante-Las Planas.

El consistori referma el suport que de sempre ha donat a aquest equip i al club, que tants èxits esportius ha assolit des de les instal·lacions de Sant Joan Despí, un municipi que destaca per la seva ferma aposta per l’activitat esportiva, sempre cercant l’equilibri entre els diferents equips i escoles esportives.