Esteu aquí

La ciutat homenatja les jugadores del Levante Las Planas pel seu ascens a Primera divisió

31/05/2022 - Esports

El FC Levante Las Planas de Sant Joan Despí ha ascendit a la Primera divisió Iberdrola, la màxima categoria del futbol espanyol. Es tracta d'una fita històrica per a l'esport de Sant Joan Despí que la ciutat ha celebrat amb un homenatge a les jugadores el dia següent d'aconseguir l'ascens a primera.

El 30 de maig, el camp municipal de Les Planes ha acollit un acte d'homenatge al Levante Las Planas, l'equip campió del grup Nord de la Lliga Reto Iberdrola. En un acte obert a tota la ciutadania, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha celebrat que "elles són les campiones i Sant Joan Despí és de Primera!". L'alcaldessa ha destacat que "aquest és un doble èxit, esportiu i de totes aquelles persones que defensen la igualtat; i un premi per a un club que és un gran projecte col.lectiu tirat endavant pel compromís de persones i famílies amb l’esport de base. Un club de barri que ha arribat a la màxima categoria del futbol espanyol".

Després d'una temporada extraordinària, el Levante Las Planas de Sant Joan Despí va aconseguir el campionat del grup Nord de la Lliga Reto Iberdrola en l'últim partit en imposar-se per 3-0 al RCD Espanyol, segon classificat i també amb opcions d'ascens. Amb la consecució del campionat, el Levante Las Planas aconseguia l'ascens directe a la Primera divisió Iberdrola, la màxima categoria del futbol espanyol.

El camp municipal de les Planes es va omplir per viure un partit històric que va acabar amb el premi de l'ascens gràcies als gols de Leti Sevilla, Emma Martín i Sara Navarro. Un cop acabat el duel, jugadores i afició van festejar el triomf en una celebració plena d'alegria i d'emocions que va continuar al dia següent amb l'homenatge de la ciutat a les campiones.